Stugor

På campingen finns 8 stugor. Alla stugor har ett fantastisk utsikt över indalsälven och campingen. Barnens lekplats ligger centralt och går att se från alla stugor.

När du bor i en stuga vid Ristafallet känner du dig mycket nära naturen. Den som går från området ned till vattenfallet och följer forsarna kommer bli förvånad över det landskap som bara Jämtland har att erbjuda.

Det finns flera korta och längre vandringledar som startar här eller går förbi campingen. St: Olavsleden som går igenom campingområdet är en mycket vacker och enkel vandringsled om man vill vandra flera dagar, eftersom det finns gott om övernattningsmöjligheter på sträckan.

Stugorna är lämpliga för 4 personer och utrustad med våningssäng, kokplatta, kylskåp och matplats.

Campingen och stugor är öppen 10 månader om året. Under perioden 15 oktober till 25 december är vi stängd.

Stuga’s

Sanitär

Dusch och toalett finns i den gemensamma anläggningen som finns på campingen. I servicebyggnaden finns förutom dusch och toalett även kök med matlagningsmöjligheter och matplats. Här finns även köksutrustning, mikrougn, ugn och kaffebryggare. Så klart finns det även plats att diska.

I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare som man kan hyra i receptionen.

Priser

Aktuella priser och möjligheten att boka hittar du under fliken boka här.

Duntäcke och kuddar finns tillgängliga, användning lakan och påslakan är obligatoriskt men ingår inte i priset. Du kan välja att ta med själv eller hyra på campingen för 75 kr per säng.

Campingkort

För att campa hos ristafallets camping behöver man en SCR campingkort europe. Har du ingen, eller ingen giltig märke? Köpa ditt camping kort europe  här och får tag i alla kortets erbjudande och rabatter.

Om du inte vill köpa ett campingkort kan vi i receptionen även ordna ett gratis camping-id till dig.

Copyright © 2018 - Ristafallet Sweden