Camping

Nu öppnar vi för vintercamping!
Älskar du natur, lugn och ro? Då kanske en vinterplats hos oss är något till dig?

Vi erbjuder en fin tomt längs älven på en lugn camping mitt i naturen (ett fruset vattenfall bredvid husvagnen). Läget bredvid E14 gör att du har nära till allt. Det är endast 15 minuter bilresa till skidbackarna i Åre eller Edsåsdalen. Det finns endast några få platser tillgängligt. Vid intresse mejla gärna på info@ristafallet.com.


När du campar vid Ristafallet känner du dig mycket nära naturen. Den som går från campingområdet ned till vattenfallet och följer forsarna kommer bli förvånad över det landskap som bara Jämtland har att erbjuda.

Campingen har en naturlig indelning utan tydligt avgränsade tomter vilket ger en mer naturlig känsla. Från campingen har man utsikt över älven och de skogsbeväxta slutningarna på andra siden älven.

Det finns flera korta och längre vandringledar som startar här eller går förbi campingen. St: Olavsleden som går igenom campingområdet är en mycket vacker och enkel vandringsled om man vill vandra flera dagar, eftersom det finns gott om övernattningsmöjligheter på sträckan.

Campingen har 30 platser varav de flesta är utrustad med elanslutning. Vi erbjuder kostnadsfri wifi till campinggäster. En lekplats till barnen finns såklart också på campingen med en klätterställning, sandlåda och gungor.

I 2010 och 2011 fick vi priset Jämtlands bästa camping av zoover.com.  I 2015 blev vi utvald som sveriges tredje bästa camping.

Sanitär

I servicebyggnaden finns förutom dusch och toalett även kök med matlagningsmöjligheter och matplats. Här finns även köksutrustning, mikrougn, ugn och kaffebryggare. Så klart finns det även plats att diska. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare som man kan hyra i receptionen. Bredvid servicebyggnaden finns utslagsback till grå vatten och en till kemitoa, samt möjlighet till påfyllning av dricksvatten för husbilar och husvagnar.

Priser

Priset för tält, husvagn eller husbil är från 250 kr per natt, inklusive användning av dusch och varmt vatten och el för en familj med två vuxna och upp till fyra barn. Kolla för aktuella priser på boka här på vår sidan. För större grupper eller extra vuxna kan det tillkomma en extra avgift.

Campingkort

För att campa hos ristafallets camping behöver man en SCR campingkort europe. Har du ingen, eller ingen giltig märke? Köpa ditt camping kort europe  här och får tag i alla kortets erbjudande och rabatter.

Om du inte vill köpa ett campingkort kan vi i receptionen även ordna ett gratis camping-id till dig.

Copyright © 2018 - Ristafallet Sweden