Att göra på Sommaren

Ristafallets camping är belägen nära E14 och därför den perfekta basen för att utforska allt som Jämtland har att erbjuda.

Campingen är perfekt för den som älskar att fiska. I Indalsälven finns både harr och öring. Även för dem som älskar att vandra ligger Ristafallet bra till. Campingen ligger direkt vid St: Olavs vandringsled som går hela vägen från Selånger vid Sundsvall till Trondheim i Norge. Bredvid vandringsstigen i skogen nära Ristafallet finns även en St.Olavs källa. Även den vana vandraren kommer att ha för lite tid att utforska alla fina vandringsleden i området. Men det finns mycket mer att göra. Ta dig en tit på ren? Prova på boogiesurfing vid vattenfallet? Besöka en av de många hundratals år gamla kyrkor i området, ta sig till toppen av Åreskutan? Och då har vi inte pratat om de fina barnvänliga stränderna ännu.

För mera information om extrema sportar kan du titta på www.jope.se. På www.visitare.se finns massa av aktiviteter och sevärdheter. I receptionen hjälper vi dig gärna med mera information eller en bokning av aktivitet.

Winter in Åre

Att göra på Vintern

Ristafallets camping är även på vintern den perfekta bas för att utforska allt som Jämtland har att erbjuda.

Just nu kan man boka en guidad tur in i is-grottorna. Turen tar ungefär 1,5 timme och är lämpligt för barn från 4 år och uppåt. Skicka oss ett mejl eller ring oss för mera info eller för att boka. Välkommen hit.

Campingen ligger 18 kilometer från Åre som är känt för sin stora alpint skiområdet och fina spår för dem som vill åka längd. Men det finns mycket mer att göra. Vill du åka hundspan eller snöskoter? Och vad tycks om isklättring vid Ristafallets vattenfall? Pimpelfiska, vandra med snöskor på eller mata renar?  För mera information om skidåkning kan du titta på www.skistar.se. På www.visitare.se  finns massor av aktiviteter och sevärdheter. I receptionen hjälper vi dig gärna med mer information eller en bokning av aktivitet.

Copyright © 2018 - Ristafallet Sweden